Poslovna Administracija

Na sebe preuzimamo kompletnu pripremu dokumentacije i sve potrebne informacije kako bi vaš idealan kandidat imao što jednostavniji put od apliciranja do dobijanja dozvole za privremeni boravak i rad i što brže započeo radni odnos.

HR Partners

Poslovna Administracija

Ekonomski razvoj doveo je do toga da region postane interesantna destinacija za inostrane državljane koji se javljaju na oglase za poslove za koje su kadrovi u deficitu ili nepostojeći.

Od onih najbrojnijih, iz oblasti turizma i ugostiteljstva, do vrhunskih menadžera, od posla ih dijeli dozvola za privremeni boravak i rad. One mogu biti godišnje, sezonske i ugovorene, po osnovu zapošljavanja, spajanja porodice ili kupovine nepokretnosti.

Na sebe preuzimamo kompletnu pripremu dokumentacije i sve potrebne informacije kako bi vaš idealan kandidat imao što jednostavniji put od apliciranja do dobijanja dozvole za privremeni boravak i rad i što brže započeo radni odnos.

Akt o sistematizaciji je pravilnik o organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta. Ovaj dokument je neophodan svim ozbiljnim kompanijama jer se njime utvrđuje sistem koordinacije i kontrole rada, uslovi, nivoi obrazovanja, zanimanja i broj izvršilaca za obavljanje poslova u skladu sa potrebama procesa rada i opisima radnih mjesta.

Nakon dobijanja svih potrebnih informacija od vas, naša ekipa profesionalaca će izraditi Akt o sistematizaciji i na taj način doprinijeti organizaciji vaše kompanije.

HR Partners

Iznajmljivanje službe ljudskih resursa

Za vašu kompaniju podrazumijevamo da ste formalni poslodavac, a mi možememo da vas rasteretimo I oslobodimo opterećenja od papirologije I razniš šablona koji se tiču povremene potrebe za realizacijom određenih pitanja Iz pravno / kadrovskih oblasti poslova oko vaših zaposlenih.

Usluge obuhvataju kompletnu podrđku: prikupljanje dokumentacije potrebne za pripremu
ugovora o radu, prijavljivanje zaposlenog na obavezno socijalno osiguranje, izdavanje svih
pratećih uvjerenja I dokumenata zaposlenom I klijentu, kao I svi ostali poslovi do zaključenja radnog odnosa.

Slobodno nam prepustite sve finansijske poslove vezane za zaposlene: od obrade ulaznih podataka, obračuna plata do izrade platnih lista. Ne samo da ne morate da brinete o obračunu plate zaposlenih I praćenju promjena zakonske regulative u ovoj oblasti, već se oslobađate odgovornosti za tačnost obračuna.

Svi koraci se sprovode kroz napredni softver za upravljanje ljudskim resursima, koji garantuje precizno I ažurno arhiviranje podataka. Da bismo pružili najbolju uslugu, naši zaposleni su uvijek posvećeni radu sa vama, našim klijentima.

HR Partners

On-site Management u administraciji

Po vašoj želji, naši stručnjaci mogu doći u vašu firmu i dodatno kontrolisati i organizovati sve procese koji se tiču zaposlenih; naša kompanija trenutno je jedina na tržištu koja vam u roku može izaći u susret. Teritorijalna rasprostranjenost daje nam tu prednost – naši zaposleni uredno će posjećivati vašu firmu i voditi računa o potrebama vaših radnika i administraciji koja prati poslovne procese, ali i unaprjeđivati njihov rad u skladu s vašim potrebama.

HR Partners

Obračun plata i kadrovska služba

Ukoliko želite da se rasteretite poslam oko obračuna zarada, vođenja kadrovske administracije za vase zaposlene, te uvate informacije o zaradama zaposlenih van svog sistema, HR Partners vam može riještiti te potrebe. Na osnovu višedecenihjskog iskustva u pružanju ovih usluga, možemo vam olakšati poslovanje I smanjiti troškove, ukoliko nas budete angažovali kao svoju internu službu za kadrovske poslove I obračun zarada, Ova mogućnost je poseban benefit za kompanije koje nemaju svoje sjedište u Crnoj Gori, a imaju svoje poslovne procese. Obostrano zadovoljstvo je naš primarni cilj.

Projektni menadžment

Transformišemo vaše poslovanje i strategije.

Pročitaj više

Obaveze prema dobavljačima

Produktivnije upravljanje novčanim tokovima.

Pročitaj više

Potraživanja

Automatizacija vaših potraživanja.

Pročitaj više

Finansijsko izvještavanje

Kombinacija analize operativnih i strateških performansi.

Pročitaj više