fbpx

Poslovna administracija

Poslujući u turbulentnim vremenima, koja su i bez korona virusa bila veoma zahtjevna i teško predvidiva, dosta pažnje moramo posvetiti rizicima poslovanja s jedne, i fleksibilnim i kvalitetnim rješenjima s druge strane.

Fleksibilnost u poslovanju značajno umanjuje rizike od promjena bilo koje vrste, te se s toga treba okrenuti novim rješenjima, novim tehnologijama i novim načinima rada. Oni će nam pomoći, smanjiti rizike i povećati sigurnost. Naravno, osim manjeg rizika i većeg kvaliteta, jedna od najvažnijih stavki je i trošak – sve navedeno se može postići uz značajno smanjenje troškova.  

 

Upravo jedan od takvih servisa jeste i vođenje poslovne administracije za zaposlene. Bez obzira da li firma ima jednog, deset, sto ili hiljadu zaposlenih, vođenje poslovne administracije je detaljan, odgovoran i zahtjevan posao. Posao koji, osim poznavanja pozitivnih zakonskih propisa koji se relativno često mijenjaju ili dopunjuju, iziskuje i kontinuirano praćenje prakse, kako sudske, tako i kontrolne koja se dešava na terenu, na radnom mjestu, prilikom posjeta inspekcijskih službi. Poslovna administracija traži znanje, ali još više i iskustvo, praksu, kako bi se za svaku situaciju i svaki izazov moglo naći najbolje rješenje.

HR Partners je u proteklih 12 godina imao priliku da servisira preko 20.000 zaposlenih i da se upozna sa mnogo različitih situacija iz poslovne administracije zaposlenih u različitim okolnostima. Od jednostavnih terenskih poslova prilikom prijave i odjave zaposlenih, preko administrativnih obaveza prema Zavodu za zapošljavanje, Poreskoj upravi, do složenijih procesa prikupljanja dokumentacije i apliciranja za refundacije za bolovanja u Centru za socijalni rad, Fondu za zdravstveno osiguranje i Zavodu za zapošljavanje (za osobe sa invaliditetom). Dio HR Partners tima je izgradio usku specijalizaciju za ovu oblast i kreirao softverska rješenja koja omogućavaju kvalitetan rad, bolju evidenciju i veliki broj zaposlenih o kojima se može voditi računa.

Angažovanje stručnih firmi za poslovnu administraciju vaših zapolsneih, obračun zarada, te razne vrste izvještavanja, kao i moguću dostavu dokumentacije direktno u vašu kancelariju i u sve institucije, mogu vam značajno smanjiti troškove, povećati fleksibilnost i obezbijediti sigurnost kada je taj posao u pitanju.

Ukoliko želite da smanjite troškove, da se bavite isključivo svojim poslom, pogledajte koje sve usluge nudimo ili nas pozovite na 063 229 670   

Više Manje

Iznajmljivanje službe ljudskih resursa

Ukoliko nemate HR službu u okviru svoje kompanije, ili vam je potrebna dodatna podrška u rješavanju izazova na polju ljudskih resursa, možete angažovati naš HR tim. Ekspertiza koju time dobijate daje vam mogućnost da radite na regrutaciji i selekciji novih saradnika, kao i da razvijate pojedince i timove koji već rade za vas, kroz razne procese procjene njihovih motiva, sposobnosti i zadovoljstva, treninge i edukativne programe, kao i individualne i grupne koučing sesije.

On-site Management

Po vašoj želji, naši stručnjaci mogu doći u vašu firmu i dodatno kontrolisati i organizovati sve procese koji se tiču zaposlenih; naša kompanija trenutno je jedina na tržištu koja vam u roku može izaći u susret. Teritorijalna rasprostranjenost daje nam tu prednost – naši zaposleni uredno će posjećivati vašu firmu i voditi računa o potrebama vaših radnika i administraciji koja prati poslovne procese, ali i unaprjeđivati njihov rad u skladu s vašim potrebama.

Međunarodna administracija

Činjenica je da je Crna Gora postala atraktivna lokacija za inostrane investicije, posebno u oblasti turizma i nekretnina.

Iz tog razloga smo došli do zaključka da našu decenijsku ekspertizu, kao i saradnju sa lokalnim institucijama i poznavanje birokratskih propisa, možemo ponuditi pravnim ili fizičkim licima koja žele da posluju na našem tržištu.

Naše stručno znanje i višegodišnje iskustvo u oblasti administracije, finansija i prava stavljamo na raspolaganje inostranim klijentima. Na taj način pružamo podršku od prvih koraka osnivanja i registracije firme do samog ulaska na tržište, tako što zajedno plovimo kroz lokalni sistem.

Preuzimamo sve brige vezane za procedure i pripremu dokumentacije, radne i boravišne dozvole, otvaranje i administracija bankovnih računa, knjigovodstvene usluge i sve ostale procese potrebne za početak rada u Crnoj Gori. Štedeći vrijeme i novac, omogućavamo vam da se posvetite onome što je stvarno važno – razvoju vašeg biznisa.

Svi zakonski propisi koji se odnose na osnivanje, poslovanje i poreski sistem (DOO i AD) usklađeni su po evropskim standardima uz povoljnosti za strane ulagače radi povećanja broja stranih investitora.

Više Manje

Radne vize za Njemačku

Imate obezbijeđeno radno mjesto u Njemačkoj? Uz nas, brzo i lako dođite do radne vize. Zakonski rok za dobijanje radne vize od strane Njemačke državne administracije je 3 mjeseca i 7 dana, (od momenta podnošenja aplikacije). Nakon 5 godina kontinuiranog rada, možete aplicirati za stalni boravak a nakon toga, možete aplicirati i za njemačko državljanstvo. Sve što je potrebno je imati završenu minimum srednju stručnu školu ili zanat sa odgovarajućim obrazovnim programom ili osnovnu školu sa prekvalifikacijom za određejno radno mjesto, za šta posjedujete odgovarajući sertifikat. Znanje njemačkog jezika je poželjno, ali ne i neophodno.

Za više informacija, pišite nam na tijana.stamatovic@hrpartners.me 

Šta kažu naši klijenti?

Agencija O. Partners i Aztek, posjeduje veoma kvalifikovane, i izuzetno profesionalne i ljubazne zaposlene, u prvom redu gospođicu Zoricu Marićević sa kojom najviše sarađujemo. Uvijek na vrijeme obavijeste o produženju ugovora ili drugim aktivnostima i obavezama i pravima u vezi sa zaposlenima koji su angažovani preko vaših agencija. Saradnju sa vama mogu riječju opisati kao izuzetno dobru.

Svaku sreću u daljem radu i da ostanete kao do sad.

Biljana Jerković

Knjaz Miloš

Poštovani,

Koristimo priliku da Vam se zahvalimo na kvalitetnoj saradnji i dugogodišnjem iskustvu. Cijeneći Vaše kvalitete očekujemo i dalju uspješnu poslovnu saradnju.

Srdačan pozdrav,

Vlado Đukić

IZVRŠNI DIREKTOR, DOO Komunalno Tivat

Agencija “AZTEK” vrši usluge na izuzetno profesionalan način, kvalitetno i odgovorno.

Srdačno preporučujemo agenciju “AZTEK” kao vašeg partnera.

Darka Stanišić

Comp Commerce

Koristimo ovu priliku da istaknemo našu dobru saradnju sa agencijom Aztek doo, u prethodnom periodu. Uvijek su nam izlazili u susret, čak i kada smo imali veoma kratke rokove za rad. U dosadašnjem poslovanju nemamo negativnih iskustava u našoj saradnji.

Dragana Došljak Frančišković

Parking servis Tivat

Dobra poslovna komunikacija, razumijevanje naših poslovnih potreba prilikom radnog angažovanja zaposlenih, stručnost tima, ljubaznost zaposlenih kao i kratki rokovi završetka posla, naveli su nas da nastavimo saradnju sa agencijom Outsourcing.

Nadamo se nastavku i razvoju uspješne poslovne saradnje i u budućnosti!

Sanja Čabarkapa

Pomoćnik dir. za pravna pitanja, DOO Drvomont-Kotor

Izuzetno ekspeditivni, profesionalni i efikasni.

Nikola Raičević

Vodovod Herceg Novi

Na bazi dosadašnje saradnje, sa zadovoljstvom možemo potvrditi da agencija HR Partners, kao pružalac usluga privremenog ustupanju zaposlenih, svoje ugovorne obaveze izvrašava profesionalno, blagovremeno i kvalitetno.

Predrag Krivokapić

EPCG

Sa agencijom za ustupanje radnika Outsourcing Partners sarađujemo duži niz godina i možemo da izrazimo naše puno zadovoljstvo. Ističemo agilnost, ažurnost i visoku profesionalnost zaposlenih u kompaniji, kao i sa zaposlenima koje ustupate.

Gojko Pejović

Ramel DOO

Prijavite se na naš Newsletter

HR Partners

Facebook
LinkedIn
Instagram