Seven Stairs Hospitality Center

Seven Stairs Hospitality Center Vam predstavlja programe stručnog obrazovanja za odrasle – uzmite sudbinu u Vaše ruke! 

Mi u HR Partnersu pratimo tržište rada i njegove trendove. Znamo koliki je izazov pronaći pravo zaposlenje, ono koje je ne samo dobro plaćeno, već se možete osloniti na njega i u budućnosti.

Zato Vam nudimo sertifikovane kurseve rađene po programima Centra za stručno obrazovanje i trenutno veoma tražene na tržištu rada! 

Predavanja će voditi stručnjaci sa preko 15 godina iskustva u Rise Up trening centru u Podgorici i trajaće dva mjeseca. Termini se definišu nakon formiranja grupe, u dogovoru sa prijavljenim kandidatima.

Nakon završetka teorijskog dijela, kandidati počinju sa plaćenom praksom u trajanju od takođe dva mjeseca, tako da su na kraju programa stručno osposobljeni za rad na poziciji za koju su se obučavali.

Vrijeme koje provedete u Seven Stairs Hospitality Centru postaće mali dio nečega što biti Vaša profesija za cijeli život. Naša najveća garancija je da se čak 80% kandidata zaposli u struci u prvoj godini nakon završetka obuke!

Kliknite i saznajte više o programima:

blog grafika za sajt recepcija-01.jpg          blog grafika za sajt Administrator-01.jpg         blog grafika za sajt Agencijski a službenik ca-01.jpg

Ukoliko ste zainteresovani, prijave možete slati na E-mail adresu, uz naglasak za koji kurs se prijavljujete:

sshc@hrpartners.me

Ili nas možete kontaktirati na broj:

+382 63 231 232