Trening centar - RISE UP

Šta je RISE UP?

RISE UP je trening centar za razvoj poslovnih vještina u okviru kompanije HR Partners. Korišćenjem internih resursa i u saradnji sa vodećim konsultantskim kućama iz regiona organizujemo i izvodimo: (1) treninge, (2) predavanja, (3) radionice i (4) seminare na kojima zaposleni razvijaju vještine, postaju konkurentniji i brže napreduju u karijeri.

Direktori i vlasnici kompanija sa punim povjerenjem i sa razlogom upućuju svoje zaposlene na naše programe dodatnog usavršavanja: sa treninga se vraćaju motivisaniji, stručniji i sposobniji saradnici koji mogu da vas prate i s vremenom postanu partneri u razvoju vaših ideja.

Snaga je u ljudima.

 

Zašto RISE UP?

Stvari su u suštini prilično jednostavne. U poslu ste kad dajete rješenja - rješenja dajete kad posjedujete znanja i vještine. Da biste mogli da se fokusirate na vaše glavne zadatke, potrebno je da prenošenje znanja i vještina delegirate firmama specijalizovanim za edukaciju i trening,  kao što rade sve profesionalno organizovane kompanije.

Zato i postojimo mi, Rise Up trening centar, najsavremeniji trening centar u Crnoj Gori u kojem vaši zaposleni mogu koristiti naše postojeće programe edukacije i treninga ili nove programe koje ćemo kreirati prema vašim zahtjevima.

Šta god želite. Trening, predavanje, seminar, radionice - stručna (tehnička) znanja ili meke vještine. Naš je posao da treniramo, prenosimo znanja i vještine i pronalazimo one koji to znaju najbolje da rade.