Usluge regrutacije i selekcije

Pronađite i angažujte najbolje kandidate koristeći naše kvalitetne i efikasne procese za regrutaciju i selekciju. Na raspolaganju Vam stoje timovi naših stručnjaka, detaljne baze kandidata, i inovativne metode za odabir onih koji će najbolje odgovoriti Vašim poslovnim izazovima. Nudimo i niz tehnika za procjenu, na osnovu kojih možete detaljno upoznati nove zaposlene i prije nego im dodijelite prva zaduženja. Odluka o proširenju tima je jedna od najvažnijih za budućnost Vaše kompanije – iskoristite naše resurse da napravite mudar izbor. Zajedno ćemo sigurno doći do pravih ljudi!

Opširnije

Ustupanje zaposlenih

Mogućnost ustupanja zaposlenih daje Vam priliku da smanjite administrativne troškove tako što ćete našoj firmi prepustiti ulogu poslodavca za Vaše zaposlene. Vodimo računa o kadrovskim i pravnim procesima u skladu sa Vašim potrebama, tako da se Vaš fokus može pomjeriti na razvoj biznisa. Vi dobijate fleksibilnost, a zaposleni zagarantovana prava i brzu reakciju u slučaju bilo kakvih briga i nedoumica vezanih za radni angažman. Ovu uslugu možemo pružati eksterno – uz korišćenje naprednih softverskih rješenja , ili na Vašoj lokaciji. Kao i uvijek, prilagođavamo se Vašem poslovnom modelu.

Opširnije

Treninzi

Suočavate se sa konkurencijom, zahtjevnim poslovnim okruženjem i klijentima? Pitate se šta je ono što pravi razliku i daje prednost u odnosu na konkurenciju? Vaš tim, Vaši zaposleni, način na koji uspostavljate odnose sa klijentima, način na koji komunicirate? Naši treninzi pomažu Vam da osnažite postojeće i razvijete nove vještine, a samim tim budete uvijek korak ispred konkurencije. O usvajanju novih znanja i unapređivanju poslovne prakse ne morate da brinete sami. Kroz naše treninge uvijek ćete biti povezani sa najnaprednijim poslovnim tokovima.

Opširnije

Centar za karijeru STEP UP

Centar za karijeru STEP UP je mjesto gdje ćete u vidu inovativnih testiranja, individualnih razgovora ili grupnih radionica dobiti podršku i savjete vezane za karijeru od stručnjaka iz te oblasti. Programi su specijalizovano kreirani za potrebe mladih i ljudi koji prolaze kroz bitne tranzicije.

Opširnije

Coaching

Savremeni menadžeri nose težak teret: treba da planirate strateški i budete posvećeni ciljevima, dok istovremeno detaljno pratite svakodnevne zadatke, aktivnosti i napredak svog tima. U pronalaženju prave mjere i ravnoteže mnogo Vam mogu pomoći naše coaching usluge. Coaching je dokazano uspješan proces rada sa coach-om koji Vas vodi ka ličnom osnaživanju i obezbjeđuje podršku u postizanju vrhunskih poslovnih rezultata. Primijenjen na rad čitave organizacije, coaching pomaže da kompaniju pretvorite u dinamičnije i srećnije mjesto za rad. Naša firma nudi nekoliko vrsta coaching usluga.

Opširnije

HR servisi

Upotrebom savremenih HR metoda i rješenja možete značajno osnažiti svoj tim, izbjeći neprilike i popraviti poslovne rezultate. Odaberite jedan od načina testiranja osobenosti i vještina Vaših zaposlenih; nakon što rezultati pokažu na kom polju Vaš tim može da napreduje, iskoristite Centar za razvoj kao poligon za učenje i uvježbavanje novih poslovnih taktika. Provjerite koliko su Vaši zaposleni zadovoljni poslom i šta očekuju od svoje karijere kroz specijalizovane usluge naše kompanije. Čitav proces pratite kroz moderna IT rješenja za razvoj kadrovske politike. Stavljamo Vam na raspolaganje servise uz koje će Vaši ljudi, a time i Vaša kompanija, postati bolji i uspješniji.

Opširnije

Kadrovske usluge za mala i srednja preduzeća

Fokusiranost na proizvode, usluge i korisnike od malih i srednjih preduzeća zahtijeva fleksibilnost. U ovim kompanijama često nema mjesta ni vremena za odvojenu kadrovsku službu. Zato mi nudimo usluge uz koje će svi poslovi vezani za ljudske resurse biti obavljeni efikasno i profesionalno. Koristimo napredna softverska rješenja i garantujemo da će svi obračuni biti tačni, a podaci uredno arhivirani i lako dostupni. Posvetite se unapređenju svog biznisa – papirologiju ostavite nama!

Opširnije

Partneri