Ostale objave

Sporazum o saradnji između Obrtničke komore IŽ i HR Partners

Danas je u prostorijama Obrtničke komore Istarske županije potpisan sporazum o suradnji između Obrtničke komore i HR Par...

INSIGHTS MDI® - Obavezan alat u kompanijama 21. vijeka

Zamislite svijet gdje svaku osobu možete pročitati kao otvorenu knjigu… Uzbudljivo, zar ne? A bilo bi posebno zanimljivo...

"Migracije stanovništva treba prihvatiti kao neizbježne, umjesto da se protiv njih borimo, treba se prilagoditi. Tko to prihvati, brže će riješiti problem kadrova"

Veliša Stamatović sudjelovao je prošlog tjedna na Forumu zagrebačkih ugostitelja, s krizom kadrova kao glavnom temom....

Radionica Coca-Cola podrška mladima u Podgorici

„Coca-Cola podrška mladima“ je nacionalni program kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora, koji mladima u Crnoj Gori omogućava da unaprijede svoje lične i profesionalne vještine, kako bi lakše došli do posla.

Program se realizovao u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje i Ministarstvom rada i socijalnog straranja Crne Gore u Podgorici. Program „Coca-Cola podrška mladima“ se realizuje i u Nikšiću 13 - 15 novembra, a planirano je da se realizuje i u Bijelom Polju.

 

 

U Podgorici, kroz trodnevne interaktivne radionice  polaznici su imali priliku da sa sertifikovanim stručnjacima iz naše kompanije: Ivanom Kaluđerović i Jovanom Petković unaprijede svoje lične vještine i steknu praktična znanja koja će im pomoći u potrazi za poslom. Svi polaznici po završetku edukacije su dobili sertifikat koji izdaje Coca-Cola HBC Crna Gora.

„Svaki dan je bio poseban na svoj način, bilo je zaista dinamično i naučili smo dosta. Meni će najviše značiti to što sam naučila kako da pripremim CV i napišem motivaciono pismo, koje nikada ranije nisam pisala. Iskoristila bih priliku da pohvalim predavače, koji su bili pristupačni i spremni da odgovore na sva naša pitanja“ - istakla je Glorija Vukićević, 21-godišnja studentkinja metalurško tehnološkog fakulteta.

Više o Programu #CocaColaPodrškaMladima možete naći na linku.