Ostale objave

I ove godine održana radionica Coca-Cola podrška mladima u Podgorici

Coca-Cola podrška mladima“ je nacionalni program kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora, koji mladima u Crnoj Gori omogućava...

Uz kafu do posla!

Kompanija HR Partners u saradnji sa Propaganda barom 18. i 19. aprila organizuje Recruitment Days u Nikšiću!

Zašto Career Check?

Za sve one koji žele da povećaju svoju samosvijest i sliku o sebi kako bi donijeli prave odluke u karijeri Svi smo se...

Radionica Coca-Cola podrška mladima u Podgorici

„Coca-Cola podrška mladima“ je nacionalni program kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora, koji mladima u Crnoj Gori omogućava da unaprijede svoje lične i profesionalne vještine, kako bi lakše došli do posla.

Program se realizovao u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje i Ministarstvom rada i socijalnog straranja Crne Gore u Podgorici. Program „Coca-Cola podrška mladima“ se realizuje i u Nikšiću 13 - 15 novembra, a planirano je da se realizuje i u Bijelom Polju.

 

 

U Podgorici, kroz trodnevne interaktivne radionice  polaznici su imali priliku da sa sertifikovanim stručnjacima iz naše kompanije: Ivanom Kaluđerović i Jovanom Petković unaprijede svoje lične vještine i steknu praktična znanja koja će im pomoći u potrazi za poslom. Svi polaznici po završetku edukacije su dobili sertifikat koji izdaje Coca-Cola HBC Crna Gora.

„Svaki dan je bio poseban na svoj način, bilo je zaista dinamično i naučili smo dosta. Meni će najviše značiti to što sam naučila kako da pripremim CV i napišem motivaciono pismo, koje nikada ranije nisam pisala. Iskoristila bih priliku da pohvalim predavače, koji su bili pristupačni i spremni da odgovore na sva naša pitanja“ - istakla je Glorija Vukićević, 21-godišnja studentkinja metalurško tehnološkog fakulteta.

Više o Programu #CocaColaPodrškaMladima možete naći na linku.