Ostale objave

Održan Sajam zapošljavanja u Banjoj Luci - Put do posla

U Delta Planetu, Banja Luka 11. i 12. maja održan je Sajam zapošljavanja pod nazivom Put do posla. Svi koji su bili zain...

III HR MEET UP- Razvoj ljudskih resursa nije luksuz nego potreba

‘’Ljudi nijesu savršeni i nikad neće biti. Ljude treba osnažiti u onome u čemu su najbolji. U oskudici adekvatne ponude...

III HR Meet Up, 9. maj – hotel CentreVille sa početkom u 10h

Pozivamo vas na treći HR Meet Up koji organizujemo u saradnji sa Asocijacijom menažera Crne Gore. U želji da pronađ...

Radionica Coca-Cola podrška mladima u Podgorici

„Coca-Cola podrška mladima“ je nacionalni program kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora, koji mladima u Crnoj Gori omogućava da unaprijede svoje lične i profesionalne vještine, kako bi lakše došli do posla.

Program se realizovao u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje i Ministarstvom rada i socijalnog straranja Crne Gore u Podgorici. Program „Coca-Cola podrška mladima“ se realizuje i u Nikšiću 13 - 15 novembra, a planirano je da se realizuje i u Bijelom Polju.

 

 

U Podgorici, kroz trodnevne interaktivne radionice  polaznici su imali priliku da sa sertifikovanim stručnjacima iz naše kompanije: Ivanom Kaluđerović i Jovanom Petković unaprijede svoje lične vještine i steknu praktična znanja koja će im pomoći u potrazi za poslom. Svi polaznici po završetku edukacije su dobili sertifikat koji izdaje Coca-Cola HBC Crna Gora.

„Svaki dan je bio poseban na svoj način, bilo je zaista dinamično i naučili smo dosta. Meni će najviše značiti to što sam naučila kako da pripremim CV i napišem motivaciono pismo, koje nikada ranije nisam pisala. Iskoristila bih priliku da pohvalim predavače, koji su bili pristupačni i spremni da odgovore na sva naša pitanja“ - istakla je Glorija Vukićević, 21-godišnja studentkinja metalurško tehnološkog fakulteta.

Više o Programu #CocaColaPodrškaMladima možete naći na linku.