Ostale novosti

I ove godine održana radionica Coca-Cola podrška mladima u Podgorici

Coca-Cola podrška mladima“ je nacionalni program kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora, koji mladima u Crnoj Gori omogućava...

Uz kafu do posla!

Kompanija HR Partners u saradnji sa Propaganda barom 18. i 19. aprila organizuje Recruitment Days u Nikšiću!

Zašto Career Check?

Za sve one koji žele da povećaju svoju samosvijest i sliku o sebi kako bi donijeli prave odluke u karijeri Svi smo se...

Pilot program psiho-socijalne podrške i podrške pri zapošljavanju teže zapošljivih lica »Osnaži me i uspjeću«

Kompanija HR Partners u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje Crne Gore realizovaće Pilot program podrške teže zapošljivim licima u pripremi i aktiviranju na tržištu rada: „Osnaži me i uspjeću“.

Program psiho-socijalne podrške realizovaće se od 25.06. do 25.07.2018. godine dok će program podrške pri zapošljavanju biti realizovan u periodu od 26.07. do 26.12.2018. godine.

Program psiho-socijalne podrške i podrške pri zapošljavanju lica iz evidencije Zavoda sprovodiće se u više gradova širom Crne Gore i to u: Podgorici, Cetinju, Golubovcima, Danilovgradu, Budvi, Herceg Novom, Tivtu, Nikšiću, Andrijevici, Pljevljima i Žabljaku.

Doprinos programa se ogleda u osnaživanju teže zapošljivih lica u procesu prepoznavanja, planiranja, kreiranja i upravljanja karijerom, kao i razvoju i unaprjeđenju vještina traženja posla, kao ključnog preduslova u rješavanju problema nezaposlenosti.

Programski sadržaji su koncipirani tako da, u prvom dijelu sprovođenja, svim učesnicima obezbijede psiho - socijalnu podršku u ličnom i profesionalnom razvoju. Nakon pružene psiho - socijalne podrške, u drugom dijelu realizacije, programski sadržaj je usmjeren na pružanje neposredne pomoći u nalaženju zaposlenja.

HR PARTNERS TRENERSKA MREŽA

Mi oblikujemo budućnost rada.

Transformišemo formalna znanja i kvalifikacije u upotrebnu vrstu znanja i poslovnih vještina, stvarajući održivu korist za pojedince, poslodavce i zajednicu.

Organizacije posluju, ljudi rade i proizvode rezultate!