Ostale novosti

Sporazum o saradnji između Obrtničke komore IŽ i HR Partners

Danas je u prostorijama Obrtničke komore Istarske županije potpisan sporazum o suradnji između Obrtničke komore i HR Par...

INSIGHTS MDI® - Obavezan alat u kompanijama 21. vijeka

Zamislite svijet gdje svaku osobu možete pročitati kao otvorenu knjigu… Uzbudljivo, zar ne? A bilo bi posebno zanimljivo...

"Migracije stanovništva treba prihvatiti kao neizbježne, umjesto da se protiv njih borimo, treba se prilagoditi. Tko to prihvati, brže će riješiti problem kadrova"

Veliša Stamatović sudjelovao je prošlog tjedna na Forumu zagrebačkih ugostitelja, s krizom kadrova kao glavnom temom....

Pilot program psiho-socijalne podrške i podrške pri zapošljavanju teže zapošljivih lica »Osnaži me i uspjeću«

Kompanija HR Partners u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje Crne Gore realizovaće Pilot program podrške teže zapošljivim licima u pripremi i aktiviranju na tržištu rada: „Osnaži me i uspjeću“.

Program psiho-socijalne podrške realizovaće se od 25.06. do 25.07.2018. godine dok će program podrške pri zapošljavanju biti realizovan u periodu od 26.07. do 26.12.2018. godine.

Program psiho-socijalne podrške i podrške pri zapošljavanju lica iz evidencije Zavoda sprovodiće se u više gradova širom Crne Gore i to u: Podgorici, Cetinju, Golubovcima, Danilovgradu, Budvi, Herceg Novom, Tivtu, Nikšiću, Andrijevici, Pljevljima i Žabljaku.

Doprinos programa se ogleda u osnaživanju teže zapošljivih lica u procesu prepoznavanja, planiranja, kreiranja i upravljanja karijerom, kao i razvoju i unaprjeđenju vještina traženja posla, kao ključnog preduslova u rješavanju problema nezaposlenosti.

Programski sadržaji su koncipirani tako da, u prvom dijelu sprovođenja, svim učesnicima obezbijede psiho - socijalnu podršku u ličnom i profesionalnom razvoju. Nakon pružene psiho - socijalne podrške, u drugom dijelu realizacije, programski sadržaj je usmjeren na pružanje neposredne pomoći u nalaženju zaposlenja.

HR PARTNERS TRENERSKA MREŽA

Mi oblikujemo budućnost rada.

Transformišemo formalna znanja i kvalifikacije u upotrebnu vrstu znanja i poslovnih vještina, stvarajući održivu korist za pojedince, poslodavce i zajednicu.

Organizacije posluju, ljudi rade i proizvode rezultate!