Ostale novosti

Održan Sajam zapošljavanja u Banjoj Luci - Put do posla

U Delta Planetu, Banja Luka 11. i 12. maja održan je Sajam zapošljavanja pod nazivom Put do posla. Svi koji su bili zain...

III HR MEET UP- Razvoj ljudskih resursa nije luksuz nego potreba

‘’Ljudi nijesu savršeni i nikad neće biti. Ljude treba osnažiti u onome u čemu su najbolji. U oskudici adekvatne ponude...

III HR Meet Up, 9. maj – hotel CentreVille sa početkom u 10h

Pozivamo vas na treći HR Meet Up koji organizujemo u saradnji sa Asocijacijom menažera Crne Gore. U želji da pronađ...

Mirjana Maslovar - Novo pojačanje u HR Partners timu!

 

Mirjana 2-01.jpg

 

Veliko nam je zadovoljstvo da objavimo da se HR Partners timu pridružila Mirjana Maslovar koja će raditi na poziciji Bussines Development Manager-a, i koja će osnažiti naš tim još više. Sa Mirjanom smo se pronašli na liniji vrijednosti koje dijelimo, a njena ideja vodilja da je Karakter čovjekova sudbina, je misao koja je vodi u poslu i životu. 

Mirjana je rođena u Kotoru, a danas živi i radi u Podgorici. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Beogradu, i stekla je zvanje diplomirani filozof/profesor filozofije i logike. Ipak se nije odlučila za akademsku karijeru, jer su je privlačili izazovi i dinamika poslovnog svijeta. 

Ima više od 15 godina menadžerskog iskustva u nevladinom, javnom i privatnom sektoru. U HR Partners dolazi iz Crnogorskog Telekoma u kome je provela 10 godina na poziciji Menadžera za sisteme ljudskih resursa. Prethodno je bila na poziciji Direktora JU Grad Teatar Budva, a radila je i kao i Izvršni direktor Instituta za otvoreno društvo/Soros Foundation Network for SEE. Od 2011 - 2016 bila je Član Nadzornog Odbora za razvoj  ljudskih resursa Deutsche Telekom Grupe za Evropu.

Pošto Mirjana vjeruje da je Karatker čovjekova sudbina, mi smo zapitali kakav je njen karakter i otkrili da se radi o osobi koja je dinamična, preduzmiljiva, adaptilna i otvorena za nova iskustva. Nezavisna je, kreativna i sklona inovativnim rješenjima. Pored toga je pouzdana, lojalna i usmjerena na zastupanje javnog interesa u razvoju ljudskih potencijala. To izuzetno cijenimo.

Raspolaže znanjima i sertifikatima u oblasti Upravljanja promjenama i Upravljanja projektima. Njena glavna  postignuća na poziciji menadžera za sisteme ljudskih resursa:

  • Najveći index zadovoljstva zaposlenih unutar Deutcshe Telekom Grupe
  • Nagrada ‘’Najbolja kompanija za rad u Crnoj Gori’’ za 2013/2014.  Crnogorski Telekom dobio ovo priznanje na bazi  eksternog istraživanja o kompanijskoj kulturi i HR sistemima
  • Inicirala i organizovala prvo okupljanje HR profesionalaca u Crnoj Gori  s ciljem identifikovanja HR zajednice i mogućnosti intersektorske saradnje na polju upravljanja i razvoja ljudskih resursa (HR Forum, April 2014)  
  • Pokrenula prvi interni program prikupljanja i razvoja inovativnih ideja unutar Deutcshe Telekom Grupe (Innovation Management Program-Innovation Award)

Omiljene poslovne izreke:

Neko radi na samopromociji, neko se dokazuje dobrim rezultatima. Ostanite u ovoj drugoj kategoriji. Tu je konkurencija manja.

Put do poslovnog uspjeha je trasiran znanjem i poslovnim strategijama, ali je popločan poslovnim vještinama. 

Prvi utisci o kompaniji HR Partners:

Čast mi je da treće poluvrijeme u svojoj karijeri, igram za tim ’’ Lavlje srce’’!

I nama je čast.

HR Partners