Ostale novosti

Sporazum o saradnji između Obrtničke komore IŽ i HR Partners

Danas je u prostorijama Obrtničke komore Istarske županije potpisan sporazum o suradnji između Obrtničke komore i HR Par...

INSIGHTS MDI® - Obavezan alat u kompanijama 21. vijeka

Zamislite svijet gdje svaku osobu možete pročitati kao otvorenu knjigu… Uzbudljivo, zar ne? A bilo bi posebno zanimljivo...

"Migracije stanovništva treba prihvatiti kao neizbježne, umjesto da se protiv njih borimo, treba se prilagoditi. Tko to prihvati, brže će riješiti problem kadrova"

Veliša Stamatović sudjelovao je prošlog tjedna na Forumu zagrebačkih ugostitelja, s krizom kadrova kao glavnom temom....

Mirjana Maslovar - Novo pojačanje u HR Partners timu!

 

Mirjana 2-01.jpg

 

Veliko nam je zadovoljstvo da objavimo da se HR Partners timu pridružila Mirjana Maslovar koja će raditi na poziciji Bussines Development Manager-a, i koja će osnažiti naš tim još više. Sa Mirjanom smo se pronašli na liniji vrijednosti koje dijelimo, a njena ideja vodilja da je Karakter čovjekova sudbina, je misao koja je vodi u poslu i životu. 

Mirjana je rođena u Kotoru, a danas živi i radi u Podgorici. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Beogradu, i stekla je zvanje diplomirani filozof/profesor filozofije i logike. Ipak se nije odlučila za akademsku karijeru, jer su je privlačili izazovi i dinamika poslovnog svijeta. 

Ima više od 15 godina menadžerskog iskustva u nevladinom, javnom i privatnom sektoru. U HR Partners dolazi iz Crnogorskog Telekoma u kome je provela 10 godina na poziciji Menadžera za sisteme ljudskih resursa. Prethodno je bila na poziciji Direktora JU Grad Teatar Budva, a radila je i kao i Izvršni direktor Instituta za otvoreno društvo/Soros Foundation Network for SEE. Od 2011 - 2016 bila je Član Nadzornog Odbora za razvoj  ljudskih resursa Deutsche Telekom Grupe za Evropu.

Pošto Mirjana vjeruje da je Karatker čovjekova sudbina, mi smo zapitali kakav je njen karakter i otkrili da se radi o osobi koja je dinamična, preduzmiljiva, adaptilna i otvorena za nova iskustva. Nezavisna je, kreativna i sklona inovativnim rješenjima. Pored toga je pouzdana, lojalna i usmjerena na zastupanje javnog interesa u razvoju ljudskih potencijala. To izuzetno cijenimo.

Raspolaže znanjima i sertifikatima u oblasti Upravljanja promjenama i Upravljanja projektima. Njena glavna  postignuća na poziciji menadžera za sisteme ljudskih resursa:

  • Najveći index zadovoljstva zaposlenih unutar Deutcshe Telekom Grupe
  • Nagrada ‘’Najbolja kompanija za rad u Crnoj Gori’’ za 2013/2014.  Crnogorski Telekom dobio ovo priznanje na bazi  eksternog istraživanja o kompanijskoj kulturi i HR sistemima
  • Inicirala i organizovala prvo okupljanje HR profesionalaca u Crnoj Gori  s ciljem identifikovanja HR zajednice i mogućnosti intersektorske saradnje na polju upravljanja i razvoja ljudskih resursa (HR Forum, April 2014)  
  • Pokrenula prvi interni program prikupljanja i razvoja inovativnih ideja unutar Deutcshe Telekom Grupe (Innovation Management Program-Innovation Award)

Omiljene poslovne izreke:

Neko radi na samopromociji, neko se dokazuje dobrim rezultatima. Ostanite u ovoj drugoj kategoriji. Tu je konkurencija manja.

Put do poslovnog uspjeha je trasiran znanjem i poslovnim strategijama, ali je popločan poslovnim vještinama. 

Prvi utisci o kompaniji HR Partners:

Čast mi je da treće poluvrijeme u svojoj karijeri, igram za tim ’’ Lavlje srce’’!

I nama je čast.

HR Partners