Ostale objave

Sporazum o saradnji između Obrtničke komore IŽ i HR Partners

Danas je u prostorijama Obrtničke komore Istarske županije potpisan sporazum o suradnji između Obrtničke komore i HR Par...

INSIGHTS MDI® - Obavezan alat u kompanijama 21. vijeka

Zamislite svijet gdje svaku osobu možete pročitati kao otvorenu knjigu… Uzbudljivo, zar ne? A bilo bi posebno zanimljivo...

"Migracije stanovništva treba prihvatiti kao neizbježne, umjesto da se protiv njih borimo, treba se prilagoditi. Tko to prihvati, brže će riješiti problem kadrova"

Veliša Stamatović sudjelovao je prošlog tjedna na Forumu zagrebačkih ugostitelja, s krizom kadrova kao glavnom temom....

KARIJERA.ME – PRVI CRNOGORSKI PORTAL ZA RAZVOJ KARIJERE

Karijera je dio vašeg identiteta

CITAT:

Karijera je više od posla i ona obuhvata vaše obrazovanje, ulogu u društvu i porodici, pa čak i vaše slobodno vrijeme. Ona traje cijelog života. Ne počinje zapošljavanjem i ne završava se odlaskom u penziju. Prilike i karijera se ne dešavaju same od sebe. Vi ih stvarate.

Stigle su dobre vijesti za sve one koji su ambiciozni, samosvjesni i spremni da stalno napreduju i razvijaju svoja znanja i poslovne vještine. Počeo je sa radom www.karijera.me, prvi crnogorski stručni portal za razvoj karijere.

Riječ „karijera“ koristi se svakodnevno i svi imamo utisak da nam je ovaj termin poznat i jasan.

Najčešće ćemo čuti da karijera znači napredovati u poslu po pitanju veće zarade i boljih uslova rada, zatim da je karijera isto što i zaposlenje, pa čak i da se odnosi samo na neka važna i popularna zanimanja.

Građenje karijere je dugoročan i nimalo lak proces, koji zahtijeva mnogo strpljivosti, promišljenosti, ljubavi i rada. 
Glavni cilj portala www.karijera.me  je da vam omogući da ostvarite karijeru kakvu ste oduvijek željeli. On nije oglasna tabla na kojoj poslodavci tragaju za novim zaposlenima, a budući zaposleni za novim radnim mjestom.

Razvoj karijere nije samo vaša lična odgovornost. To je i kompanijska odgovornost koju ne smijete prepustiti riziku, inerciji, subjektivnoj procjeni i slučajnostima na tržištu rada.
Vođeni činjenicom da je 70% našeg životnog doba, zapravo radno doba, bavljenje poslom koji nije za nas je unaprijed izgubljeno vrijeme. 

Izgradnja karijere je proces cjeloživotnog rada na sebi i dostizanja najbolje verzije sebe.
Karijera se planira i njome se upravlja. Svojim zalaganjem i investiranjem u razvoj karijere unaprjeđujete svoje poslovne vještine, a  podrška koju vam na tom putu nudi portal Karijera.me je Trening centar RISE UP, Centar za karijeru STEP UP, individualni i timski koučing, testovi za procjenu i mnoge druge mogućnosti .

Zainteresovanim kandidatima stoji na usluzi tim eksperata, konsultanata i psihologa koji su, ne samo podrška, već čvrst oslonac u dugotrajnom procesu razvoja karijere.

Poslodavcima se nudi mogućnost da pametno investiraju u postojeći kadar ili ako pak osjete potrebu za novim kadrom na srednjim ili top menadžerskim pozicijama – portal www.karijera.me je prvi i pravi izbor jer je usko segmentiran i sadrži isključivo profile top kandidata i stručnjaka iz brojnih oblasti.

Prilike i karijera se ne dešavaju same od sebe. Vi ih stvarate. Cilj i vizija ovog portala jeste da, kontinuiranom podrškom klijentima, pokaže da snaga leži u ljudima, kao i da je karijera.me kvalitetan i pouzdan partner, kojem je stalo do razvoja i profesionalnog rasta svih svojih klijenata i crnogorskog društva u cjelini.