Ostale objave

Održan Sajam zapošljavanja u Banjoj Luci - Put do posla

U Delta Planetu, Banja Luka 11. i 12. maja održan je Sajam zapošljavanja pod nazivom Put do posla. Svi koji su bili zain...

III HR MEET UP- Razvoj ljudskih resursa nije luksuz nego potreba

‘’Ljudi nijesu savršeni i nikad neće biti. Ljude treba osnažiti u onome u čemu su najbolji. U oskudici adekvatne ponude...

III HR Meet Up, 9. maj – hotel CentreVille sa početkom u 10h

Pozivamo vas na treći HR Meet Up koji organizujemo u saradnji sa Asocijacijom menažera Crne Gore. U želji da pronađ...

KARIJERA.ME – PRVI CRNOGORSKI PORTAL ZA RAZVOJ KARIJERE

Karijera je dio vašeg identiteta

CITAT:

Karijera je više od posla i ona obuhvata vaše obrazovanje, ulogu u društvu i porodici, pa čak i vaše slobodno vrijeme. Ona traje cijelog života. Ne počinje zapošljavanjem i ne završava se odlaskom u penziju. Prilike i karijera se ne dešavaju same od sebe. Vi ih stvarate.

Stigle su dobre vijesti za sve one koji su ambiciozni, samosvjesni i spremni da stalno napreduju i razvijaju svoja znanja i poslovne vještine. Počeo je sa radom www.karijera.me, prvi crnogorski stručni portal za razvoj karijere.

Riječ „karijera“ koristi se svakodnevno i svi imamo utisak da nam je ovaj termin poznat i jasan.

Najčešće ćemo čuti da karijera znači napredovati u poslu po pitanju veće zarade i boljih uslova rada, zatim da je karijera isto što i zaposlenje, pa čak i da se odnosi samo na neka važna i popularna zanimanja.

Građenje karijere je dugoročan i nimalo lak proces, koji zahtijeva mnogo strpljivosti, promišljenosti, ljubavi i rada. 
Glavni cilj portala www.karijera.me  je da vam omogući da ostvarite karijeru kakvu ste oduvijek željeli. On nije oglasna tabla na kojoj poslodavci tragaju za novim zaposlenima, a budući zaposleni za novim radnim mjestom.

Razvoj karijere nije samo vaša lična odgovornost. To je i kompanijska odgovornost koju ne smijete prepustiti riziku, inerciji, subjektivnoj procjeni i slučajnostima na tržištu rada.
Vođeni činjenicom da je 70% našeg životnog doba, zapravo radno doba, bavljenje poslom koji nije za nas je unaprijed izgubljeno vrijeme. 

Izgradnja karijere je proces cjeloživotnog rada na sebi i dostizanja najbolje verzije sebe.
Karijera se planira i njome se upravlja. Svojim zalaganjem i investiranjem u razvoj karijere unaprjeđujete svoje poslovne vještine, a  podrška koju vam na tom putu nudi portal Karijera.me je Trening centar RISE UP, Centar za karijeru STEP UP, individualni i timski koučing, testovi za procjenu i mnoge druge mogućnosti .

Zainteresovanim kandidatima stoji na usluzi tim eksperata, konsultanata i psihologa koji su, ne samo podrška, već čvrst oslonac u dugotrajnom procesu razvoja karijere.

Poslodavcima se nudi mogućnost da pametno investiraju u postojeći kadar ili ako pak osjete potrebu za novim kadrom na srednjim ili top menadžerskim pozicijama – portal www.karijera.me je prvi i pravi izbor jer je usko segmentiran i sadrži isključivo profile top kandidata i stručnjaka iz brojnih oblasti.

Prilike i karijera se ne dešavaju same od sebe. Vi ih stvarate. Cilj i vizija ovog portala jeste da, kontinuiranom podrškom klijentima, pokaže da snaga leži u ljudima, kao i da je karijera.me kvalitetan i pouzdan partner, kojem je stalo do razvoja i profesionalnog rasta svih svojih klijenata i crnogorskog društva u cjelini.