Ostale objave

Održan Sajam zapošljavanja u Banjoj Luci - Put do posla

U Delta Planetu, Banja Luka 11. i 12. maja održan je Sajam zapošljavanja pod nazivom Put do posla. Svi koji su bili zain...

III HR MEET UP- Razvoj ljudskih resursa nije luksuz nego potreba

‘’Ljudi nijesu savršeni i nikad neće biti. Ljude treba osnažiti u onome u čemu su najbolji. U oskudici adekvatne ponude...

III HR Meet Up, 9. maj – hotel CentreVille sa početkom u 10h

Pozivamo vas na treći HR Meet Up koji organizujemo u saradnji sa Asocijacijom menažera Crne Gore. U želji da pronađ...

I ove godine održana radionica Coca-Cola podrška mladima u Podgorici

Coca-Cola podrška mladima“ je nacionalni program kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora, koji mladima u Crnoj Gori omogućava da unaprijede svoje lične i profesionalne vještine, kako bi lakše došli do posla.

Program se realizuje u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje i Ministarstvom rada i socijalnog straranja Crne Gore. 

U Podgorici, kroz trodnevne interaktivne radionice  polaznici su imali priliku da sa sertifikovanim stručnjacima iz naše kompanije: Ivanom Kaluđerović i Jovanom Petković unaprijede svoje lične vještine i steknu praktična znanja koja će im pomoći u potrazi za poslom. Svi polaznici po završetku edukacije su dobili sertifikat koji izdaje Coca-Cola HBC Crna Gora. Radionica se održala u Hotelu Hilton 12. 13. i 14. aprila, a očekuju se radionice u Nikšiću, Bijelom Polju, Beranama, Pljevljima, Baru i Tivtu.

sajt2.JPG   sajt3.JPG   sajt4.JPG   

sajt5.JPG   sajt6.JPG   sajt7.JPG                               

“Prijateljska atmosfera, utvrdio sam postojece i stekao nova znanja, umrežio se sa najvećim brojem učesnika. Želim i da pohvalim kompetentnost vaših predavača. Baš je bilo zanimljivo i interaktivno.