Novosti

Obuka za konobare

Pripremate se za jek turističke sezone i vrele ljetnje dane kad očekujete veću posjećenost Vašeg ugostiteljskog objekta? U potrazi ste za iskusnim, dobro obučenim konobarima, ili samo priželjkujete da Vaše postojeće osoblje promjenom stava i raspoloženja prema gostima postigne ono što već dugo očekujete?

Opširnije

Emocionalna inteligencija - Vaš oslonac na radnom mjestu

Kako saopštava Carnegie Institute of Technology, samo 15% uspjeha rezultat je naših stručnih znanja! Ostalih 85% finansijskog uspjeha dugujemo personalnosti, sposobnosti komunikacije, pregovora i liderstva. - See more at: http://hrpartners.me/trening-centar-rise-up/emocionalna-inteligencija-vas-oslonac-na-radnom-mjestu#sthash.EHmrbq9l.dpuf

Opširnije

Digital Marketing - Inbound Marketing

Inbound Marketing trenutno je vodeći pristup u svijetu digitalnog marketinga. Njegova osnova je kreiranje korisnih i zanimljivih sadržaja u kontekstu ciljeva kompanije, kojima se privlače potencijalni korisnici. Umjesto tradicionalnih metoda koje za cilj imaju prekidanje korisnika u nekoj aktivnosti kako bi se plasirala marketing poruka, Inbound Marketing pruža pravi sadržaj u pravo vrijeme.

Opširnije

Finansije za ne-ekonomiste

Adižes SEE je osnovan 1994. u Novom Sadu. Već 18 godina se uspješno bavi pružanjem konsultantskih usluga najuspješnjim profitnim kompanijama u regionu. ASEE organizacionu transformaciju tj. upravljanje promjenama definiše kao pomoć u prolasku kroz određene faze u životnom ciklusu kompanije. Ova vrsta konsaltinga bazirana je na sertifikovanoj metodologiji Adižes Instituta USA koja je u potpunosti adaptirana lokalnom okruženju.

Opširnije

Adižes SEE trening Naplata potraživanja 16.maj 2017

Adižes SEE je osnovan 1994. u Novom Sadu. Već 18 godina se uspješno bavi pružanjem konsultantskih usluga najuspješnjim profitnim kompanijama u regionu. ASEE organizacionu transformaciju tj. upravljanje promjenama definiše kao pomoć u prolasku kroz određene faze u životnom ciklusu kompanije.

Opširnije

Kursevi obuke za zanimanja u turizmu i hotelijerstvu

Pravo prijave na kurseve imaju nezapošljeni državljani Crne Gore sa završenom srednjom spremom adekvatnog usmjerenja.

Opširnije

Zašto uspješne organizacije uvode koučing kulturu?

HR direktorka HR Partnersa, Milena Nikolić je održala prezentaciju o značaju i benefitima uvođenja koučinga u poslovanje na seminaru koji je održan 3.decembra u Koučing centru u Beogradu.

Opširnije

Premium tretman za polaznike Rise Up treninga

Opširnije

Mirjana Maslovar - Novo pojačanje u HR Partners timu!

Veliko nam je zadovoljstvo da objavimo da se HR Partners timu pridružila Mirjana Maslovar koja će raditi na poziciji Bussines Development Manager-a, i koja će osnažiti naš tim još više. Sa Mirjanom smo se pronašli na liniji vrijednosti koje dijelimo, a njena ideja vodilja da je Karakter čovjekova sudbina, je misao koja je vodi u poslu i životu.

Opširnije

Zvanično otvoren Rise Up

Opširnije

HR Partners na seminaru u organizaciji EBRD - Going Digital

Opširnije

Tri zanimanja koja najsigurnije vode u inostranstvo

Opširnije

Budimo zeleni i odgovorni prema prirodi

Pred vama je još jedna priča u kojoj timski duh i samosvjest dovode do dobrih stvari i usmjeravaju ka višim vrijednostima.

Opširnije

Studiranje u Sloveniji besplatno za sve studente sa Ex-Yu prostora

Upis studenata sa Crnogorskim, Srpskim, Hrvatskim, BIH i Makedonskim državljanstvom na slovenačkim univerzitetima je potpuno besplatno, naveli su iz Studentskog palamenta UCG.

Opširnije

HR Partners na treningu D. R. Gilberta

Opširnije

Posao budućnosti - Svijetu će biti potrebno 31 hiljada pilota godišnje

Avio-kompanijama u svijetu će svake godine u naredne dvije decenije biti potrebno u prosjeku 31 hiljada novih pilota zbog ekspanzije avio-saobraćaja, saopštio je američki proizvođač aviona Boing.

Opširnije

HR - Profesija budućnosti

Naša HR direktorica Milena Nikolić je za HR magazin zaposli.me dala intervju u kome je govorila razvoju HR-a u Crnoj Gori, novim tehnologijama i razvoju kao i svjetskim trendovima i očekivanjima u ovoj branši u sledećoj deceniji. Donosimo vam dio intervjua.

Opširnije

Utisci sa konferencije Spark.me

Marketing tim HR Partners-a je i ove godine bio na jednoj od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj evropi Spark.me koja je održana 28. i 29. maja u Bečićima. Zadovoljstvo nam je bilo učestvovati na ovakvom događaju koji je bio veoma dobro organizovan, i na kome su svjetski stručnjaci iz oblasti marketinga, preduzetništva, tehnoloških start up-ova, biznis inovacija i strategija govorili o sve većem značaju digitalnih komunikacija u sferi poslovanja.

Opširnije

Italiji neophodan veliki broj informatičara i inženjera

Italijanske vlasti su saopštile kako se u toj zemlji traži na hiljade informatičara koji bi popunili upražnjena radna mjesta.

Opširnije

Prvi put održan međunarodno priznat koučing trening u Podgorici

Održana je prva sertifikovana koučing edukacija ove godine u Podgorici, na kojoj su učestvovale naše tri koleginice. Zadovoljstvo nam je da kažemo da su bile jako uspješne na ovom programu, i da su dobile sertifikate iz koučing vjestina.

Opširnije