Centar za karijeru STEP UP

Centar za karijeru STEP UP je mjesto gdje ćete u vidu inovativnih testiranja, individualnih razgovora ili grupnih radionica dobiti podršku i savjete vezane za karijeru od stručnjaka iz te oblasti. Programi su specijalizovano kreirani za potrebe mladih i ljudi koji prolaze kroz bitne tranzicije.

Naša usluga vam pomaže da:

  • napravite svoj akcioni plan i svoju odluku sprovedete u djelo
  • se informišete o stanju na tržištu rada, trendovima i mogućnostima zapošljavanja
  • bolje upoznate vlastite mogućnosti i potencijale, interesovanja, vrijednosti, sklonosti i kako one utiču na izbor ili promjenu karijere
  • učite kako se donose odluke, jer to je nešto na šta nas škola ne sprema 

Kome je namijenjen Centar za karijeru Step Up?

Centar za karijeru Step Up je namijenjen mladima u periodu tranzicije, srednjoškolcima, studentima, njihovim roditeljima i staraocima kao i ljudima koji prolaze kroz bitne profesionalne tranzicije. Ovo je sigurno mjesto gdje će se vašim izazovima posvetiti psiholozi, stručnjaci iz oblasti neformalnog obrazovanja i HR konsultanti.

NOVO!

Izdvajamo program #OMG koji koristi isprobanu naučnu metodologiju u radu sa mladima i njihovim karijernim izborima. Tokom ovog programa učesnici će imati prilike da prođu testiranje, individualno karijerno savjetovanje i izradu svog akcionog plana kako bi se na najbolji način spremili za jednu od najvažnijih odluka: šta poslije srednje škole?