Ostale objave

PROBLEM VS IZAZOV – NAZOVITE STVARI PRAVIM IMENOM

Sve riječi koje izgovorite o nečemu, osim što opisuju to o čemu govorite, u velikoj mjeri opisuju i vas. Stil je čovjek...

I najbolji griješe: 4 lekcije o ne(uspjehu)

Nije tajna da uspješni biznismeni često prave greške – ko rizikuje, ne profitira. No, nekada su te greške tako fundament...

Ne budite sami sebi prepreka

Kako možemo probiti ograničenja koja sami sebi postavljamo? To je ono što Majkl Port, autor knjige The Think Big Manifes...

Sezonski rad u inostranstvu

Kao uspješni posrednici u zapošljavanju na našem terenu,  prošle godine odlučili smo da se oprobamo i na tuđem, ali sa našim igračima! 

Nakon 11 godina iskustva na domaćem tržištu rada, kao tim vrsnih profesionalaca satkanih od probranih psihologa, HR stručnjaka i regrutera odlučili smo da implementiramo našu uslugu i u inostranstvu. 

Klijentima smo ulili povjerenje na osnovu već prethodno kvalitetno ostvarenih saradnji duž crnogorskog primorja. 

Hrvatska i Slovenija su nam kao naši prvi inostrani klijenti pružili prijateljsku ruku saradnje. Hoteli u samom srcu Hrvatske i Slovenije su nam ukazali na svoju potrebu za radnicima u ugostiteljstvu, a mi smo se bacili na posao. Nakon detaljnog procesa selekcije i regrutacije, odabranu ekipu, sastavljenu od najboljih kandidata, smo poslali i poželjeli im sreću. 

Kao i svi dobri treneri, vodili smo neiscrpnu brigu o našim kandidatima, njihovom smještaju i uslovima rada koje smo prije samog odlaska determinisali. Bili smo u stalnom kontaktu, a išli smo im i u posjetu. Tri dana smo bili kod svakog klijenta kako bismo ispratili zadovoljstvo posredovanih kandidata, a isto tako i zadovoljstvo klijenata.

More te zove – budite glavna uloga ove sezone!

Prvo iskustvo u internacionalnom zapošljavanju je prošlo i bolje od očekivanog, kako po utiscima kandidata, tako i klijenata. 

More te zove je besplatan program koji nudi priliku za sezonski rad u prestižnim hotelima i restoranima. Konobari/ice, kuvari/ice i sobarice koji želite da radite, stičete iskustvo i, naravno, dobro zaradite – ako ne želite da čekate, uputstva za prijavu su na dnu strane.

Za one koji žele dodatne informacije – za smještaj i hranu ne morate da brinete, to obezbjeđuje klijent. Plata je predmet dogovora sa klijentom, ali ne sumnjamo da ćete biti i više nego zadovoljni. Pogotovo jer postoji redovna evidencija i regulisanje prekovremenih sati, poseban obračun za rad u dvokratnim smjenama i rad nedjeljom. 

Uz sve to, imaćete priliku da proširite iskustva, upoznate drugačiji sistem i kulturu rada, a i CV će biti bogatiji za jednu značajnu stavku.

Ako vam treba još malo podsticaja - evo kakvi su utisci proteklog zapošnjavanja u inostranstvu:

 

 “Puno vam hvala što ste nam omogućili da formiramo dobru i jaku ekipu i da stvaramo prelepe uspomene i delimo iskustva .“ Milica Grujić 

“Čak sam poboljšao znanje engeskog jezika!“ Stanojević Darko

“Radimo punom parom, ali se i kupamo i sunčamo, sve stižemo!“ Marko Ristić 

“Kada nema posla, skupljamo prekovremene sate u kom god sektoru da je pomoć neophodna!“ Đorđe Mitić 

“Što se tiče agencije sve smo ispoštovani, i zadovoljni smo. Uspjeli smo čak i u slobodno vrijeme da pođemo do Italije i Slovenije što nam se mnogo dopalo.“ Stefan Popović 

 

Prijavite se i postanite naš kandidat – poptuno besplatno!

Ovo je samo par naših već ostvarenih uspjeha, sa ostalim zemljama širom Evrope naša avantura tek počinje.  Pravo je vrijeme da  kliknete na START dugme, novi početak vašeg radnog iskustva u nekom drugačijem ambijentu. 

Više informacija o pozicijama:

Konobar/ica Kuvar/ica Sobarica

Pošaljite biografiju, sa naznakom za koju poziciju konkurišete,

za Crnu Goru na e-mail: masha.lopicic@hrpartners.me

za Srbiju na e-mail: mirjana.tomic@hrpartners.rs

za Bosnu i Hercegovinu na e-mail: sanja.janjic@hrpartners.ba

Pratite naše oglase na našoj FB stranici: 

https://www.facebook.com/hrpartnersinternational/

Pratite našu Zaposli.me platformu za oglašavanje: 

http://zaposli.me/  

Naš tim radi na osvajanju novih teritorija, dok ćemo stečene teritorije nastaviti da servisiramo kvalitetnom uslugom, kao do sada. 

Budite i vi dio našeg tima jer:


Snaga je u ljudima!

                                                              

Maša Lopičić, Hospitality Recruitment Officer