fbpx

Ustupanje i administracija zaposlenih

Mogućnost ustupanja zaposlenih i njihova adminsitracija daju vam priliku da smanjite administrativne troškove tako što ćete našoj firmi prepustiti ulogu poslodavca za vaše zaposlene, ali uz fleksibilnost i brzu adaptaciju na tržišne promjene – u kratkom roku može se povećati ili smanjiti broj zaposlenih, shodno trenutnim potrebama.

Ako biste radije energiju usmjerili na usavršavanje usluga i proizvoda i komunikaciju sa klijentima, naša agencija može u potpunosti preuzeti pravni, kadrovski i obračunski posao i tako postati poslodavac vašim zaposlenima. Na taj način zaposlenima su zagarantovana prava i brza reakcija u slučaju bilo kakvih briga i nedoumica vezanih za radni angažman.

Usluge koje pružamo počinju prikupljanjem dokumentacije potrebne za izradu ugovora o radu, uključuju prijavu zaposlenog na obavezno socijalno osiguranje, izdavanje svih pratećih potvrda i dokumenata zaposlenom, a završavaju se zaključivanjem radnog odnosa.

Slobodno nam prepustite i sve finansijske poslove koji se tiču zaposlenih: od obrade ulaznih podataka do izrade platnih lista. Ne samo da ne morate da brinete o obračunima zarada i praćenju promjena pravne regulative po tom aspektu, već se oslobađate odgovornosti za tačnost obračuna.

Ukoliko želite, ova usluga može obuhvatiti i regrutaciju i selekciju, čime bi proces zapošljavanja bio zaokružen – od pronalaženja adekvatnih radnika do vođenja administracije.

Posvetite se unaprjeđenju svog biznisa – papirologiju ostavite nama!
Više Manje

Iznajmljivanje službe ljudskih resursa

Ukoliko nemate HR službu u okviru svoje kompanije, ili vam je potrebna dodatna podrška u rješavanju izazova na polju ljudskih resursa, možete angažovati naš HR tim. Ekspertiza koju time dobijate daje vam mogućnost da radite na regrutaciji i selekciji novih saradnika, kao i da razvijate pojedince i timove koji već rade za vas, kroz razne procese procjene njihovih motiva, sposobnosti i zadovoljstva, treninge i edukativne programe, kao i individualne i grupne koučing sesije.

On Site Management

Po vašoj želji, naši stručnjaci mogu doći u vašu firmu i dodatno kontrolisati i organizovati sve procese koji se tiču zaposlenih; naša kompanija trenutno je jedina na tržištu koja vam u roku može izaći u susret. Teritorijalna rasprostranjenost daje nam tu prednost – naši zaposleni uredno će posjećivati vašu firmu i voditi računa o potrebama vaših radnika i administraciji koja prati poslovne procese, ali i unaprjeđivati njihov rad u skladu s vašim potrebama.

Iznajmljivanje kadrovsko-pravnog sektora

Vašoj firmi podrazumijeva da vi budete formalni poslodavac, a da vas mi oslobodimo opterećujuće papirologije i šablonskih poslova koji oduzimaju vrijeme. Usluge uključuju kompletnu podršku: prikupljanje dokumentacije potrebne za izradu ugovora o radu, prijavu zaposlenog na obavezno socijalno osiguranje, izdavanje svih pratećih potvrda i dokumenata zaposlenom, pa sve do zaključivanja radnog odnosa.

Slobodno nam prepustite i sve finansijske poslove koji se tiču zaposlenih: od obrade ulaznih podataka do izrade platnih lista. Ne samo da ne morate da brinete o obračunima zarada i praćenju promjena pravne regulative po tom aspektu, već se oslobađate odgovornosti za tačnost obračuna.

Svi koraci obavljaju se kroz napredni softver za kadrovsko-pravne poslove, što garantuje precizno i ažurno arhiviranje podataka. Za pružanje najbolje usluge zaduženi su naši zaposleni koji će uvijek biti posvećeni radu sa vama.
Više Manje

Poslovna administracija

Radne dozvole za boravak i rad

Ekonomski razvoj doveo je do toga da Crna Gora postane interesantna destinacija za inostrane državljane koji se javljaju na oglase za poslove za koje su kadrovi u deficitu ili nepostojeći.

Od onih najbrojnijih, iz oblasti turizma i ugostiteljstva, do vrhunskih menadžera, od posla ih dijeli dozvola za privremeni boravak i rad. One mogu biti godišnje, sezonske i ugovorene, po osnovu zapošljavanja, spajanja porodice ili kupovine nepokretnosti.

Na sebe preuzimamo kompletnu pripremu dokumentacije i sve potrebne informacije kako bi vaš idealan kandidat imao što jednostavniji put od apliciranja do dobijanja dozvole za privremeni boravak i rad i što brže započeo radni odnos.

Akt o sistematizaciji je pravilnik o organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta. Ovaj dokument je neophodan svim ozbiljnim kompanijama jer njime se utvrđuje sistem  koordinacije i kontrole rada, uslovi, nivoi obrazovanja, zanimanja i broj izvršilaca za obavljanje poslova u skladu sa potrebama procesa rada i opisi radnih mjesta. 

Nakon dobijanja svih potrebnih informacija od vas, naša ekipa profesionalaca će izraditi Akt o sistematizaciji i na taj način doprinijeti organizaciji vaše kompanije.

Više Manje

Međunarodna administracija

Činjenica je da je Crna Gora postala atraktivna lokacija za inostrane investicije, posebno u oblasti turizma i nekretnina.

Iz tog razloga smo došli do zaključka da našu decenijsku ekspertizu, kao i saradnju sa lokalnim institucijama i poznavanje birokratskih propisa, možemo ponuditi pravnim ili fizičkim licima koja žele da posluju na našem tržištu.

Naše stručno znanje i višegodišnje iskustvo u oblasti administracije, finansija i prava stavljamo na raspolaganje inostranim klijentima. Na taj način pružamo podršku od prvih koraka osnivanja i registracije firme do samog ulaska na tržište, tako što zajedno plovimo kroz lokalni sistem.

Preuzimamo sve brige vezane za procedure i pripremu dokumentacije, radne i boravišne dozvole, otvaranje i administracija bankovnih računa, knjigovodstvene usluge i sve ostale procese potrebne za početak rada u Crnoj Gori. Štedeći vrijeme i novac, omogućavamo vam da se posvetite onome što je stvarno važno – razvoju vašeg biznisa.

Svi zakonski propisi koji se odnose na osnivanje, poslovanje i poreski sistem (DOO i AD) usklađeni su po evropskim standardima uz povoljnosti za strane ulagače radi povećanja broja stranih investitora.

Više Manje

Šta kažu naši klijenti?

Agencija O. Partners i Aztek, posjeduje veoma kvalifikovane, i izuzetno profesionalne i ljubazne zaposlene, u prvom redu gospođicu Zoricu Marićević sa kojom najviše sarađujemo. Uvijek na vrijeme obavijeste o produženju ugovora ili drugim aktivnostima i obavezama i pravima u vezi sa zaposlenima koji su angažovani preko vaših agencija. Saradnju sa vama mogu riječju opisati kao izuzetno dobru.

Svaku sreću u daljem radu i da ostanete kao do sad.

Biljana Jerković

Knjaz Miloš

Poštovani,

Koristimo priliku da Vam se zahvalimo na kvalitetnoj saradnji i dugogodišnjem iskustvu. Cijeneći Vaše kvalitete očekujemo i dalju uspješnu poslovnu saradnju.

Srdačan pozdrav,

Vlado Đukić

IZVRŠNI DIREKTOR, DOO Komunalno Tivat

Agencija “AZTEK” vrši usluge na izuzetno profesionalan način, kvalitetno i odgovorno.

Srdačno preporučujemo agenciju “AZTEK” kao vašeg partnera.

Darka Stanišić

Comp Commerce

Koristimo ovu priliku da istaknemo našu dobru saradnju sa agencijom Aztek doo, u prethodnom periodu. Uvijek su nam izlazili u susret, čak i kada smo imali veoma kratke rokove za rad. U dosadašnjem poslovanju nemamo negativnih iskustava u našoj saradnji.

Dragana Došljak Frančišković

Parking servis Tivat

Dobra poslovna komunikacija, razumijevanje naših poslovnih potreba prilikom radnog angažovanja zaposlenih, stručnost tima, ljubaznost zaposlenih kao i kratki rokovi završetka posla, naveli su nas da nastavimo saradnju sa agencijom Outsourcing.

Nadamo se nastavku i razvoju uspješne poslovne saradnje i u budućnosti!

Sanja Čabarkapa

Pomoćnik dir. za pravna pitanja, DOO Drvomont-Kotor

Izuzetno ekspeditivni, profesionalni i efikasni.

Nikola Raičević

Vodovod Herceg Novi

Na bazi dosadašnje saradnje, sa zadovoljstvom možemo potvrditi da agencija HR Partners, kao pružalac usluga privremenog ustupanju zaposlenih, svoje ugovorne obaveze izvrašava profesionalno, blagovremeno i kvalitetno.

Predrag Krivokapić

EPCG

Sa agencijom za ustupanje radnika Outsourcing Partners sarađujemo duži niz godina i možemo da izrazimo naše puno zadovoljstvo. Ističemo agilnost, ažurnost i visoku profesionalnost zaposlenih u kompaniji, kao i sa zaposlenima koje ustupate.

Gojko Pejović

Ramel DOO

Prijavite se na naš Newsletter

HR Partners

Facebook
LinkedIn
Instagram